Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
AUDI A4Ár: 3.499.000 Ft -
VOLKSWAGEN PHAETONÁr: 3.999.000 Ft -
MERCEDES-BENZ MLÁr: 1.999.999 Ft -
MERCEDES-BENZ SLKÁr: 1.999.000 Ft -
FIAT DUCATOÁr: 1.499.000 Ft -
AUDI A5Ár: 6.250.000 Ft -
CITROEN C3Ár: 630.000 Ft -
SKODA SUPERBÁr: 1.499.000 Ft -
MERCEDES-BENZ CLSÁr: 6.500.000 Ft -
VOLKSWAGEN MULTIVANÁr: 3.350.000 Ft -
MERCEDES-BENZ CLSÁr: 4.850.000 Ft -
AUDI A4Ár: 3.350.000 Ft