Csõben sült angolzeller
|
Elkészítés:Az angol zeller végeit vékonyan vágjuk le, szedjük száraira, és jól mossuk meg. A zöldséglevesben fõzzük roppanósra, szedjük ki, csepegessük le, és a kiolajozott tepsiben terítsük el. A sajtos gratin mártáshoz az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, úgy hogy fehér maradjon, majd a tejet fokozatosan hozzáöntve fõzzük krémesre. Ha túl sûrû a mártás, a zeller fõzõlevébõl adjunk hozzá, hogy krémes állaga legyen. Szórjuk bele a reszelt sajt felét, sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük a tepsibe rakott zellerszárakra. Szórjuk rá a maradék sajtot, 200 °C-os sütõben süssük pirosra, és forrón kínáljuk. Hozzávalók:- 2 angol zeller
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW 325tdÁr: 999.999 Ft -
AUDI A4Ár: 3.499.000 Ft -
VOLKSWAGEN POLOÁr: 2.999.000 Ft -
AUDI A4Ár: 3.350.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 2.999.999 Ft -
CITROEN C3Ár: 630.000 Ft -
FIAT STILOÁr: 550.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 260.000 Ft -
AUDI A3Ár: 2.250.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 1.899.000 Ft -
SUZUKI JIMNYÁr: 1.999.000 Ft -
BMW 730dÁr: 3.850.000 Ft